برنامه عملیاتی ارتقای حجم تولید در کشاورزی

۲۲ اسفند ۱۴۰۱
5 مشاهده کامل
0دیدگاه
356 بازدید
گزارش و مطالعات امنیت غذایی

تولید محصولات کشاورزی تحت تأثیر عوامل متعددی نظیر نوع محصول، رقم گیاه، مدیریت آب، حاصلخیزی خاک و تغذیه، دفع آفات و بیماری‌ها می‌باشد. در این میان، حاصل‌خیزی خاک به مفهوم توان خاک برای تأمین عناصر غذایی به مقدار کافی و در توازن مطلوب برای رشد گیاه، از جمله مهمترین عوامل در دستیابی به امنیت غذا و کشاورزی پایدار است.

دستیابی به میزان بهینه مصرف کود و بهبود حاصل‌خیزی خاک، مستلزم تغییر نگرش در ذی‌نفعان، دست اندرکاران فعال در صنعت و بازرگانی کود، کارشناسان و سیاست‌گذاران می‌باشد. بهره‌برداران کشاورزی در گستره 10 هزار روستای کشور پراکنده بوده و بر روی سطوح کوچک و بزرگ به صورت فردی، جمعی و تشکلهای مختللف فعالیت می‌نمایند. با توجه به پیچیدگی و چند وجهی بودن موضوع تولید کشاورزی، زیرساخت‌ها، قوانین، توصیه و انتقال هرگونه اطلاعات و آگلاهی‌رسانی، نظام خاصی را می‌طلبد.

گزارش زیر، خلاصه برنامه عملیاتی مشترک ارتقاء تولید در بخش کشاورزی با استفاده از فناوری‌های پیشرفته است.

 

برای دریافت گزارش اینجا را بزنید


دیدگاه ها

نظر خود را با ما در میان بگذارید