تلفیقی موفق از نوآوری، خدمت و فناوری در قانون جهش تولید

۲۶ بهمن ۱۴۰۱
2 مشاهده کامل
0دیدگاه
772 بازدید
اخبار

در جلسه هم فکری کنگره بین‌المللی کنسر ژنومیکس “CGC2023 مطرح شد؛ ظرفیت قانون جهش تولید بعنوان بستری جهت ارائه سرویس اقتصادی، خرید خدمات از سمت خیریه ها و فراهم آوردن فرصت‌های اشتغال توامان با ارتقاء فناوری، یافتن درمان و ایجاد ظرفیت‌های پویا در جامعه‌ی علوم پیشرو حوزه‌ی سلامت نقش آفرینی می‌کند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در حاشیه این جلسه به به لزوم اتصال راهبردی میان خیریه‌ها و جریان‌های علم و فناوری اشاره کردند و از علم ژنومیکس سرطان بعنوان کاندیدی که به تشخیص زودهنگام بیماری کمک می‌کند، نام بردند. یکی از چالش‌های حوزه سرطان که در جنبه‌های درمان و اقتصاد نیز نمایان می‌شود؛ عدم اطلاع از این علم تشخیصی است که موجب اتلاف هزینه می‌شود و درمان را از مسیر بهینگی خارج می‌کند.

 دکتر قانعی خاطر نشان کردند؛ رویکرد ارتقاءمحوری که در حوزه ژنومیکس سرطان حاکم می شود، فرصت را برای ایفای نقش صندوق‌های اقتصادی با چارچوبی مشابه خیریه ها فراهم می‌کند. در قانون جهش تولید دانش بنیان، بندی به شرکت های خلاق اختصاص یافته، این شرکت‌ها قادرند از مزایای قانونی تدوین شده استفاده کنند، نکته دوم داخل ظرفیت های قانون بدین شرح است که شرکت‌های بزرگ در راستای اجرای مسئولیت های اجتماعی خود میتوانند ۳۰ درصد مالیات را در حوزه تحقیق و توسعه هزینه کنند؛ در قالب صندوق‌های اقتصادی. در خوانشی، مفهوم اجرایی مسئولیت اجتماعی به شکل یک قانون درآمده، همچنین ظرفیت سازی برای شرکت‌ها شکل گرفته که قادر باشند با دخیل کردن سرمایه‌‌ی خود در پیشرفت فناوری های جدید بار بیماری سرطان را بکاهند.


سیستم

دیدگاه ها

نظر خود را با ما در میان بگذارید